Så fik jeg tilsendt min replacement controller til HF20´eren. Smilte lidt da jeg fik den pakket ud – den kom uden pcie cage, som jeg antog, var den del, som var defekt. Efter en hurtig test og dialog med Nimble support, blev det konstateret, at det må være pcie cage, som giver problemer med SAS expanderne.

Så nu har jeg ventet i 3 dage på en ny pcie cage, som skulle ankomme mandag med FedEX – altså 6 dage siden det blev konstateret, at delen er defekt. Den første del kom fra Holland, hvor jeg tror, de har deres reservedels lager til europa. Men en pcie cage tror jeg skutte, de har liggende på lager for den er afsendt fra San Jose, CA, USA, så de har nok skulle over forbi Intel for at få delen 🙂

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.